Kleurrijke en uitnodigende Squarespace website voor food en eventlocatie De Vuurplaats

Ontdek de natuurlijke en uitnodigende Squarespace website voor de duurzame, koken op open vuur evenementenlocaties bij De Vuurplaats, ideaal voor bedrijven, families en workshops.

De Vuurplaats is een initiatief van Janine Baker en Martijn Korving. Janine is vinoloog en gastvrouw, terwijl Martijn de creatieve chef is. Hun culinaire samenwerking is gebaseerd op het 'field to fork'-principe, waarbij ze streven naar het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten, rechtstreeks van de moestuin op het landgoed naar het bord. Ze leggen de nadruk op groenten in de opbouw van hun gerechten en bereiden alles boven open vuur voor een unieke smaakervaring. Geen elektriciteit of gas, alleen gloeiende kooltjes, as, en rook als culinaire tools!

Bij het ontwerpen van deze Squarespace website heb ik me gericht op het tot leven brengen van de unieke merkbeleving van De Vuurplaats, los van Landgoed Vollenhoven. De website weerspiegelt op treffende wijze de warme, uitnodigende en aardse sfeer van De Vuurplaats, ideaal voor bruiloften, personeelsfeesten en diverse workshops met koken op vuur.

Mijn voornaamste doel was om het aantal boekingen voor zakelijke evenementen te stimuleren en alle prachtige facetten van De Vuurplaats te belichten, met behoud van een warme en uitnodigende uitstraling die perfect past bij de locatie. De foto’s zijn groots en veel gebruikt. Door de reeds warme foto's van De Vuurplaats, vastgelegd door fotograaf Ken Stoffels, kregen een extra dimensie door krachtige, diepe kleuren toe te voegen, waardoor de fotografie nog meer tot leven komt.

 

Verken de Squarespace website De Vuurplaats en laat je inspireren voor jouw volgende zakelijk of privé evenement.

 

Website inspiratie en webdesign moodboard

 

Nieuwe Squarespace website duurzame evenementenlocatie De Vuurplaats De Bilt

 
 
 

Wil je ook zo’n Squarespace website?

Schakel Made by Anouk in als je Squarespace specialist

 

Meer webdesgin inspiratie

Made by Anouk

Hier is alles Made by Anouk, dé expert Squarespace webdesigner van Nederland.

Met mij samenwerken is de slimme stap vooruit. Ik maak Squarespace websites die jouw verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design en naadloze functionaliteiten voor de resultaten die je wilt behalen. Reken op een stressvrije aanpak, heldere communicatie en een website waar je moeiteloos mee kunt werken. Het resultaat? Een website die je succesvol maakt. Voor aanvragen, mail hi@madebyanouk.nl of boek hier meteen een gratis 15 minuten adviesgesprek.

https://madebyanouk.nl
Vorige
Vorige

Moderne Squarespace website met een beige kleurenpalet voor tandarts Mondzorg Terneuzen

Volgende
Volgende

De About pagina: Doe Dit, Niet Dat. Tips voor je Over pagina