Opvallende en stoere Squarespace website voor restaurant ‘t Schor

Paviljoen ‘t Schor is echt een mooi voorbeeld voor een Squarespace restaurant website. Dat durf ik met zekerheid te zeggen. Het maakt fantastisch gebruik van ruimte, heeft een bold kleurenpalet en bevat mooie koppen en navigatiemenu. En die lettertypes, om van te smullen.

Als je de structuur van de restaurant website onder de loep neemt, ontdek je wat het echt tot een succes maakt. Op de homepage vind je zowel een knop naar het menu als ook eentje voor de route. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze aspecten zijn bij het maken van een Squarespace restaurant website. Ik ben eigenlijk verbaasd over hoe weinig restaurant websites deze eenvoudige functies bevatten.

Bij deze Squarespace website is ook de SEO om hoger te scoren in Google aangepakt. Dat het restaurant goed vindbaar is in Google. De slimme SEO techniek zorgt voor meer zichtbaarheid, wat leidt tot meer bezoekers en zo meer restaurant boekingen. Ik kan zelf beweren dat SEO meer websitebezoekers oplevert dan social media.

Er is een prachtige mix van aangepaste foto's van het eten, een persoonlijke foto’s van medewerkers en links naar meertalige menu’s die het restaurant aanbiedt. Al met al zorgt dit voor een fantastische website met weinig ruimte voor verbetering. Gasten zijn er dol op want de Google statistieken laten zien dat er steeds meer bezoekers de website vinden. Dit is een geweldige website om als voorbeeld te nemen voor je eigen Squarespace restaurant website.

 

Ontdek de Squarespace website van restaurant ‘t Schor

 

Webdesign inspiratie en website moodboard

 

Nieuwe Squarespace restaurant website

 
 
 

Wil je ook zo’n Squarespace website?

Huur Made by Anouk in als je Squarespace webdesigner

 

Mocht het voor jou een uitdaging zijn om alles volledig uit handen te geven, dan is mijn Squarespace Ondersteuning Pakket de perfecte oplossing om je Squarespace website een boost te geven, zonder direct in een grotere investering vast te zitten. Plan direct jouw video call in.

Made by Anouk

Is je huidige Squarespace website te klein geworden voor je grote ambities? Schakel Made by Anouk in.

Made by Anouk is dé Squarespace expert van Nederland. Samenwerken met mij betekent een slimme stap vooruit. Ik maak websites die je verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design, naadloze functionaliteiten en stressvrije aanpak voor gewenste resultaten. Succes gegarandeerd. Ik maak graag kennis met je.

https://madebyanouk.nl
Vorige
Vorige

Hoe duur is Squarespace? Squarespace kosten in 2024

Volgende
Volgende

Het is nu tijd om over te stappen naar Squarespace 7.1