Professionele en krachtige Squarespace one page website voor copywriter IntoCopy

De website van IntoCopy toont direct waar het om draait en gaat direct tot de kern. Heldere, doelgerichte informatie over de diensten van Kitty. Het bovenaan het scherm geplaatste menu zorgt voor snelle toegang tot de inhoud, terwijl het kleurenschema van beige, wit en blauw betrouwbaarheid, stabiliteit en professionaliteit op de copywriter one page website uitstraalt.

Persoonlijke touch

Persoonlijke foto's van Kitty en pakkende teksten leiden bezoekers naar de diensten, met een duidelijke knop om contact op te nemen. Het moderne, minimalistische layout met grote afbeeldingen leidt de aandacht naar beneden, terwijl verschillende tinten beige en blauw de verschillende secties gemakkelijk te onderscheiden maken.

Dynamisch en professioneel

Overlappende foto's en achtergronden creëren een dynamische layout. Een neutraal kleurenpalet en moderne lettertypen geven de website een professionele uitstraling. De website is overzichtelijk en goed georganiseerd, met duidelijke navigatie en tekst die gemakkelijk te lezen is. De ambitie om anderen te helpen is duidelijk voelbaar.

 

Made by Anouk, de Nederlandse Squarespace specialist, helpt jou met het creëren van een professionele, gebruiksvriendelijke en converterende one page website die tijd en geld bespaart. Ontdek hoe ik je kan helpen.

 

Toegankelijk en persoonlijk

De heldere taal en de foto's van Kitty maken de website toegankelijk en persoonlijk. De one page structuur zorgt voor eenvoudige navigatie en snellere laadtijden, waardoor bezoekers snel de essentiële informatie kunnen vinden. Dit is een kostenefficiënte en doelgerichte oplossing, ideaal voor ZZP'ers met een duidelijke boodschap of beperkt aanbod.

Een waardevolle bron

De website van IntoCopy is een persoonlijke, professionele en gebruiksvriendelijke Squarespace website die Kitty's expertise en passie voor copywriting toont. Het is een waardevolle bron voor wie een professionele copywriter zoekt in de zorg, recruitment of ICT.

 

Website Design inspiratie en webdesign moodboard

 

Nieuwe Squarespace copywriter one page website van IntoCopy:

 
 
 
 

Wil je ook zo’n Squarespace website?

Schakel Made by Anouk in als de Squarespace expert van Nederland

 

Meer webdesgin inspiratie

Made by Anouk

Is je huidige Squarespace website te klein geworden voor je grote ambities? Schakel Made by Anouk in.

Made by Anouk is dé Squarespace expert van Nederland. Samenwerken met mij betekent een slimme stap vooruit. Ik maak websites die je verwachtingen overtreffen en je laten opvallen. Mooi design, naadloze functionaliteiten en stressvrije aanpak voor gewenste resultaten. Succes gegarandeerd. Ik maak graag kennis met je.

https://madebyanouk.nl
Vorige
Vorige

Waarom je een Squarespace expert nodig hebt

Volgende
Volgende

Elegante en storytelling Squarespace portfolio website voor bruiloft videograaf Jan Persoon